Ez egy ilyen kor...

Run-D.M.C. // 1994. november 4. // Petőfi Csarnok, Budapest ///// 2Pac + Public Enemy + Ice-T // 1994. november 22. // Olimpiai Csarnok, Budapest

1994. novembere igazi ünnep volt a hip-hop/rap zene rajongóinak. Először 4-én a Petőfi Csarnok látta vendégül a “Down with the King” albumával éppen másodvirágzását élő hip-hop klasszikus Run-D.M.C.-t, akiknek a színpadot és a közönséget egy új magyar zenekar, a FreshFabrik melegítette be friss lemezszerződéssel a zsebében.
Pár hétre rá, 22-én az Olimpiai Csarnokban került sor az “Amerikka’s Most Wanted World Tour” budapesti állomására, ahol olyan élő rap legendák léptek fel, mint 2pac, a Public Enemy és Ice-T. Ez persze túl szép, hogy igaz legyen és sajnos valóban szar került a palacsintába: 2pac végül a turné európai helyszíneire nem jöhetett el, mert éppen zajló sokadik bírósági tárgyalása miatt épp nem hagyhatta el az Egyesült Államokat. Helyette a kevéssé ismert Five-O nevű rapper lépett fel – a szemtanúk beszámolója alapján – nagy sikerrel.
Ne maradj le egyetlen posztunkról sem! Kövess bennünket Facebook oldalunkon is: www.facebook.com/ezegyilyenkor

Run-DMC_1994

2Pac+Public-Enemy+Ice-T_1994

Egy hozzászólás érkezett a bejegyzéshez

  1. TT TT says:

    Qrvára ott voltam,, hattalmas volt ,, ice t reppversenyt rendezett nagyonrossz eredménnyel, a five-o (akkor ott nem tudtuk kik azok csakhogy ők vannak 2 helyett) nekem nem jött be, főleg hogy az egyik trakkjük közepén bárányokhallgatnakmaszkban egy uzit nyomtak a 2. sorban horzsoló arcomba.. PE az atom volt,, miattuk mentem, és kaptam.. asszem ott meghaltam és feltámadtam párszor..

Írj hozzászólást

Az email címedet nem tesszük közzé. A kötelező mezők meg vannak jelölve *